Пилот, който не е бил на смяна се е опитал да

...
Пилот, който не е бил на смяна се е опитал да
Коментари Харесай

Пилот се е опитал да разбие самолет по време на полет

Пилот, който не е бил на промяна се е опитал да разбие пътнически самолет по време на полет, заяви БиБиСи. Случката се разиграла в неделя вечерта.

Заподозреният е седял в пилотската кабина на полет на Alaska Airlines зад капитана и първия офицер, съгласно изказване на самолетната компания.

В полицейски резервационен документ обвиненият е посочен като Джоузеф Дейвид Емерсън, 44-годишен. Самолетът е пътувал от Еверет, Вашингтон за Сан Франциско, Калифорния. На борда е имало 80 пасажери.

Полетът е бил отклонен към Портланд, Орегон, а заподозреният е бил отхвърлен без произшествия, споделиха чиновници.

В изказване Alaska Airlines сподели, че водачът отвън дежурството си е пътувал на седалката в пилотската кабина, когато „ несполучливо се е опитал да наруши работата на моторите “.

Членовете на екипажа на полет 2059 на Alaska Airlines са докладвали за случая на контрола на въздушното придвижване. „ Имаше човек, който се опита да изключи моторите от пилотската кабина. Мисля, че е под надзор към този момент. Ще се наложи да изпратите полицейско наличие незабавно щом кацнем ", декларира командира на полета в запис до РВД.

Инцидентът се проверява от полицията в Портланд и ФБР. От Alaska Airlines към момента не са обяснили за какво водачът е бил в кабината при сътрудниците си, която е със строго стеснен достъп, само че американски медии означават, че има процедура спомагателните седалки да бъдат употребявани от други водачи, пътуващи по работа.

Мъжът е упрекнат в опит за ликвидиране на 86 индивида.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР